TTBM pilt uus | Deva Lokita

OSHO meditatiivne teraapia®keha ja meele tervenemiseks

19.-25. August, Nõmmel (Hiiu-Maleva 39/2 – 7)

7 järjestikku päeva, iga päev 1 tund.
Juhendaja: Deva Lokita (Brenda Randroo Oja) – Osho Rahvusvahelise Keskuse sertifitseeritud õpetaja.

Mis oleks parem kui saada sõbraks iseendaga, õppida taas kuulama oma keha sõnumeid ja näidata üles tänulikkust oma kehale, et ta on kõik need aastat sinu jaoks töötanud.
Suurepärane ja kaunis viis selleks on läbi OSHO Meditatiivse Teraapia: tuletades meelde unustatud keele, rääkimaks oma keha ja mõistusega®.

OSHO meditatiivne teraapia keha ja meele tervenemiseks põhineb vana tiibeti praktikal. Selles protsessis on arusaam, et meie keha ja mõistus ei ole eraldiseisvad ning keha võime ja vabadus on ennast tervendada. Meie keha hingab meie eest, seedib, toob värsket hapnikku, muudab toidu vereks – ta teeb kõik meie heaks, isegi siis kui me sügavalt magame. Ta saab nii palju veel meie heaks teha aga selleks peame taas õppima kuulama oma kehasõnumeid, tema tarkust. Peame meelde tuletama “unustatud keele”, et suhelda keha ja mõistusega, kus meie pinged ja valud eksisteerivad.  Kergelt transis olles, kombineerides sügavat lõdvestust ja erksust, õpid rakendama keha ja mõistuse loovaid ja enesetervendavaid energiaid. Neid saab suunata mis tahes konkreetsetele probleemidele, nagu depressioon, ärevus, suitsetamine, söömishäired, unetus, valud ja vaevused, käitumismustrite muutmine – kõik mis tuleb taas terviklikkusesse ja tasakaalu viia.

See juhendatud meditatiivne teraapia (enesehüpnoosi sugemetega) on kaunis viis, et õppida kohtlema iseennast nagu parimat sõpra ja näidata üles tänulikkust oma kehale, et ta on kõik need aastat sinu jaoks töötanud. Taastub tasakaal ning keha saab oma ürgse tarkusega olla Sulle uuesti abiks ja tervendajaks.

Teraapia on väga lõõgastav. Meditatsiooni ajal võid olla pikali või istuda. Juhendaja hääl juhib sind sügavasse lõõgastusse ja ühendusse sinu kehaga.

Meetod tegeleb autonoomses närvisüsteemis tasakaalu loomisega sümpaatilise ja parasümpaatilise vahel.

Osho selgitab :” Muuda oma keha ja mõistus muutub. Muuda mõistust ja keha muutub”.
Ja “meid pole kunagi õpetatud oma kehaga rääkima, kuid läbi selle saab juhtuda ime”.

Ajakava:

19.-22.08: 18:00 – 19:00

23.08: 17:00 – 18:00

24.-25.08: 11:00 – 12:00

Osalustasu:
115 eur
Registreerimiseks palun tasuda ettemaks 50 eur arveldusarvele (EE312200221061424064, Semivita OÜ). Ülejäänud osalustasu saab tasuda kohapeal või arveldusarvele. Ülekandesse palun kirjuta oma nimi ja kursuse nimi. Ettemaksu ei tagastata kui osaleja loobub osalemast.

Lisainfo:
lokita@oshoestonia.ee
tel: 52 81 585

The event is finished.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga